A béke anatómiája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

Arbinger Intézet - A béke anatómiája

Lehet, hogy a munkahelyi és a globális konfliktusoknak ugyanaz a gyökere? Lehet, hogy módszeresen félreértjük ezt az okot? Lehet, hogy ennek eredményeképpen éppen azokat a problémákat állandósítjuk, amelyeket megoldani igyekszünk?
E nemzetközi bestseller reményt csepegtet a lelkünkbe, és megbékélésre hív. Megindító módon mutatja meg nekünk a viszályok legbelső eredetét, és elvezet minket a szívünk legmélyén lakozó békéhez. Megtanulhatjuk, hogyan kezeljük az olyan konfliktusokat, amelyek felemésztik az életünket, megtudhatjuk hogyan kerüljünk emberi kapcsolatba a legtöbb keserűséget okozó ellenfeleinkkel, és hogyan alakíthatjuk át a személyes, szakmai vagy akár a globális konfliktusokat, még akkor is, amikor háború dúl körülöttünk.
Ezt a könyvet ajánljuk magánembereknek éppúgy mint cégvezetőknek, vagy konfliktuskezelő szakembereknek mindazoknak, akik gyógyírt keresnek az életükben illetve a környezetükben fellépő ellentétekre.
A könyv lélegzetelállító módon eleveníti fel a keresztes háborúk történetét, és elvezet minket a Közel-Kelet háború sújtotta területeire éppúgy, mint hétköznapi emberek otthonaiba, megmutatva a konfliktus különböző arcait, és feltárva a közös gyökeret, amelynek felismerése megteremtheti a külső béke legfontosabb előfeltételét: a békét a saját szívünkben.

"Egy könyv, amely megváltoztathatná az emberiséget." – Marion Blumenthal Lazan, holokauszt-túlélő és bestselleríró
"A legerőteljesebb eszköz amit valaha találtam ahhoz, hogy valódi, tartós békét teremthessünk a családokban, szervezetekben, közösségekben és nemzetek között." – Pamela Richarde, a Nemzetközi Coach Szövetség korábbi elnöke
"Letehetetlen könyv. A béketeremtés csodálatos története." – Victor De Waal tiszteletes, a Canterbury székesegyház korábbi esperese
A Könyv Magyarul!


Letöltések A béke anatómiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A béke anatómiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  263
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  342 gr
  ISBN:
  9786158043427
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2682224 / 1157595
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A béke anatómiája ebook, könyvet A béke anatómiája FB2, Download A béke anatómiája PDF , Download A béke anatómiája MOBI, Online A béke anatómiája könyvet, ingyenes letöltések A béke anatómiája IPhone, Online könyvet A béke anatómiája PDF, ingyenes A béke anatómiája DJVU, ingyenes letöltések A béke anatómiája TXT, letöltések A béke anatómiája RTF, Online A béke anatómiája FB2 , e-könyvet A béke anatómiája letöltések TXT, ingyenes A béke anatómiája letöltések könyvet, e-könyvet A béke anatómiája download MOBI, letöltések A béke anatómiája IPad, olvas A béke anatómiája MOBI, olvas A béke anatómiája DOC, ingyenes A béke anatómiája AWZ, Download e-könyvet A béke anatómiája iPad , ingyenes A béke anatómiája DJVU, Download A béke anatómiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A béke anatómiája DVD, olvas A béke anatómiája TXT, Book A béke anatómiája letöltések DJVU, A béke anatómiája letöltések könyvet ingyenes, A béke anatómiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A béke anatómiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A béke anatómiája pdf ingyenes, A béke anatómiája letöltések könyvet epub ingyenes, A béke anatómiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply