A Foucault-inga letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

Umberto Eco - A Foucault-inga

Három kiadói szerkesztő megunja az okkult könyvek ördöngös szerzőinek pancserságát, és egy Abulafia nevű számítógép segítségével nekilát, hogy egy tökéletes Tervet kovácsoljon. Az állítólagos Terv értelmében az emberiség sorsa a Világ Urainak kezében van; ez pedig valamiképpen összefügg azzal a gyanúval, hogy Szép Fülöp francia királynak talán mégsem sikerült felszámolnia annak idején a templomos lovagrendet.
Hőseink remekül szórakoznak, ám egyszer csak hátborzongató sejtéseik támadnak Annyi bizonyos, hogy bajba kerültek.
A Foucault-inga a második nagy sikerű regénye Eco professzornak, a világhírű olasz szemiotikusnak. Ezúttal már nem egy gyilkosságsorozat tettesét s a tettes indítékait, tervét kutatja a detektív, mint A rózsa nevé-ben, hanem végső soron maga a Terv: az emberi történelem, sőt, a Mindenség tervszerűsége válik meghökkentően kérdésessé.
Ha van Terv, akkor minden mindennel összefügg. Ha van Terv, akkor nem kétséges, mi közük a templomos lovagoknak a hasszaszinokhoz, az alkimistáknak a párizsi metróhoz, a titokzatos Saint-Germain grófnak Shakespeare-hez, a rózsakereszteseknek Arsne Lupinhez, a druidáknak az Eiffel-toronyhoz, a Föld forgását bizonyító Foucault-féle ingának… Kihez-mihez is?
Ha van Terv, minden kiderül.

A nagy sikerű regény most a szerző javításaival, átdolgozott kiadásban jelenik meg újra.

Fordította és a jegyzeteket írta Barna Imre
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Foucault-inga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Foucault-inga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  820
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  970 gr
  ISBN:
  9789630795760
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2602744 / 1145100
  Fordító:


  TAGS:
  Online A Foucault-inga ebook, könyvet A Foucault-inga FB2, Download A Foucault-inga PDF , Download A Foucault-inga MOBI, Online A Foucault-inga könyvet, ingyenes letöltések A Foucault-inga IPhone, Online könyvet A Foucault-inga PDF, ingyenes A Foucault-inga DJVU, ingyenes letöltések A Foucault-inga TXT, letöltések A Foucault-inga RTF, Online A Foucault-inga FB2 , e-könyvet A Foucault-inga letöltések TXT, ingyenes A Foucault-inga letöltések könyvet, e-könyvet A Foucault-inga download MOBI, letöltések A Foucault-inga IPad, olvas A Foucault-inga MOBI, olvas A Foucault-inga DOC, ingyenes A Foucault-inga AWZ, Download e-könyvet A Foucault-inga iPad , ingyenes A Foucault-inga DJVU, Download A Foucault-inga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Foucault-inga DVD, olvas A Foucault-inga TXT, Book A Foucault-inga letöltések DJVU, A Foucault-inga letöltések könyvet ingyenes, A Foucault-inga letöltések könyvet pdf ingyenes, A Foucault-inga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Foucault-inga pdf ingyenes, A Foucault-inga letöltések könyvet epub ingyenes, A Foucault-inga ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply