A könyvkötőmesterség letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by


Jaschik Álmos (1885–1950) tanár és iparművész, korának egyik legkiválóbb és legrokonszenvesebb könyvművésze volt, akinek hézagpótló munkája 1922-ben jelent meg. A szerző világosan és részletesen mutatja be a máig változatlan technikák sorozatából álló kézikönyvkötészet munkamenetét, az előállításához szükséges eszközöket és gépeket. Könyvének a szakirodalom szerint is kiemelkedő része a könyvkötés technikáját tárgyalja. Ennek első fejezete a könyv fűzését megelőző eljárásokat ismerteti, melyben a javítás, mosás és foltozás kényes műveleteire is bővebben kitér; a második a könyvtest előállításának, a harmadik betáblázásának, az utolsó pedig a könyvhát és a födéltáblák díszítésének a módjait tárgyalja. "Jaschik könyve igazi nyeresége szakirodalmunknak s habár, mint előszavában maga is hirdeti, könyvből még senki sem tanulta meg a könyvkötés mesterségét, munkája olyan, hogy belőle sok finomságot sajátíthat el a gyakorlatilag képzett munkás. Emellett a könyvtáros és a bibliofil is haszonnal forgathatja, mert gondos áttanulmányozása képessé teszi őt arra, hogy észrevegye a különbséget a becsületes meg a szemfényvesztő hatásra dolgozó munka között." – (korabeli könyvismertető)A Könyv Magyarul!


Letöltések A könyvkötőmesterség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A könyvkötőmesterség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  380
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789633294536
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222896 / 1089203
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A könyvkötőmesterség ebook, könyvet A könyvkötőmesterség FB2, Download A könyvkötőmesterség PDF , Download A könyvkötőmesterség MOBI, Online A könyvkötőmesterség könyvet, ingyenes letöltések A könyvkötőmesterség IPhone, Online könyvet A könyvkötőmesterség PDF, ingyenes A könyvkötőmesterség DJVU, ingyenes letöltések A könyvkötőmesterség TXT, letöltések A könyvkötőmesterség RTF, Online A könyvkötőmesterség FB2 , e-könyvet A könyvkötőmesterség letöltések TXT, ingyenes A könyvkötőmesterség letöltések könyvet, e-könyvet A könyvkötőmesterség download MOBI, letöltések A könyvkötőmesterség IPad, olvas A könyvkötőmesterség MOBI, olvas A könyvkötőmesterség DOC, ingyenes A könyvkötőmesterség AWZ, Download e-könyvet A könyvkötőmesterség iPad , ingyenes A könyvkötőmesterség DJVU, Download A könyvkötőmesterség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A könyvkötőmesterség DVD, olvas A könyvkötőmesterség TXT, Book A könyvkötőmesterség letöltések DJVU, A könyvkötőmesterség letöltések könyvet ingyenes, A könyvkötőmesterség letöltések könyvet pdf ingyenes, A könyvkötőmesterség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A könyvkötőmesterség pdf ingyenes, A könyvkötőmesterség letöltések könyvet epub ingyenes, A könyvkötőmesterség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply