A rosette-i kő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

William Dietrich - A rosette-i kő

Dietrich kalandora, a Napóleon piramisaiból ismert Ethan Cage ezúttal a Szentföldre indul, hogy a frigyládát felkutassa.

A nyughatatlan kalandor, Ethan Gage ismét izgalmakkal és veszélyekkel tarkított útra indul. Titokzatos szerelmének elvesztése és az ősi rejtélyek megoldása iránti olthatatlan vágya ezúttal a mai Izrael és Jordánia misztikus, kincsekben gazdag földjére sodorja főhősünket. Kívülálló amerikaiként sodródik a két ellenséges tábor, a Napóleon vezette francia és a Sidney Smith parancsnoksága alatt álló angol sereg között, minduntalan szenvedélyes szerelmi kapcsolatokba és életveszélyes helyzetekbe keveredve. A keresztesek elrejtett kincsei utáni hajszában megküzd az ellenséges csapatokkal, egy vajákos varázslóval, egy megvadult oroszlánnal és még tucatnyi elvetemült ellenféllel, eközben felfedezi a ma Petraként ismert Szellemek Városát, hogy végül megtalálja Thot elveszettnek hitt könyvét és rajta keresztül a hieroglifák kulcsát rejtő rosette-i követ. Végül egészen Párizsig követi a visszavonuló hadvezért, aki immár első konzulként irányítja országát, hogy aztán ismét elveszítsen mindent, kis híján a fejét is.

William Dietrich (Hadrianus fala, Napóleon piramisai) lebilincselő regényének, a Napóleon piramisainak méltó folytatása ez a fordulatokban gazdag mű, mely Ethan Gage újabb kalandjain keresztül mutatja be Bonaparte Napóleon életének további jelentős állomásait.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A rosette-i kő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rosette-i kő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  408
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789636431273
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2201510 / 1056080
  Fordító:


  TAGS:
  Online A rosette-i kő ebook, könyvet A rosette-i kő FB2, Download A rosette-i kő PDF , Download A rosette-i kő MOBI, Online A rosette-i kő könyvet, ingyenes letöltések A rosette-i kő IPhone, Online könyvet A rosette-i kő PDF, ingyenes A rosette-i kő DJVU, ingyenes letöltések A rosette-i kő TXT, letöltések A rosette-i kő RTF, Online A rosette-i kő FB2 , e-könyvet A rosette-i kő letöltések TXT, ingyenes A rosette-i kő letöltések könyvet, e-könyvet A rosette-i kő download MOBI, letöltések A rosette-i kő IPad, olvas A rosette-i kő MOBI, olvas A rosette-i kő DOC, ingyenes A rosette-i kő AWZ, Download e-könyvet A rosette-i kő iPad , ingyenes A rosette-i kő DJVU, Download A rosette-i kő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rosette-i kő DVD, olvas A rosette-i kő TXT, Book A rosette-i kő letöltések DJVU, A rosette-i kő letöltések könyvet ingyenes, A rosette-i kő letöltések könyvet pdf ingyenes, A rosette-i kő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rosette-i kő pdf ingyenes, A rosette-i kő letöltések könyvet epub ingyenes, A rosette-i kő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply