A smaragdvihar letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

William Dietrich - A smaragdvihar

Ethan Gage javíthatatlan kalandor, de egyszer neki is elege lesz a viszontagságos életből. Úgy dönt, visszavonul szerelmével és kisfiával egy csöndes helyre. Ám sajnálatos módon egy sürgős találkozó Bonaparte Napóleonnal felborítja tervét. Megbízatása: kutassa fel az aztékok elveszett kincsét, amely a repülés titkát is a franciák birtokába juttatná, hogy a La Manche csatornát átrepülve a levegőből támadhassák meg Angliát.
Ethan Gage minden szándéka ellenére kalandok sorozatába keveredik: egy alpesi erőd börtöne mellől a karibi szigeteken találja magát, ahol a háborúban álló franciákat és angolokat egymás ellen kijátszva kerül egyre képtelenebb helyzetekbe. Mindeközben nem veszítheti szem elől a végső célt: vissza kell szereznie a francia titkosrendőrség fogságába esett feleségét és fiát.
William Dietrich (A rosette-i kő, A berber kalózok) újabb kalandos történetét olvasva bepillantást nyerhetünk a 19. század elejének nagyhatalmi viszálykodásába, abba a kaotikus történelmi küzdelembe, melynek során a gyarmataikat megtartani próbáló Anglia és Franciaország vetélkedését kihasználva a rabszolgaságból felszabaduló feketék is kísérletet tesznek önálló nemzetállamuk megalapítására. Hősünk akarva-akaratlanul is segítségükre lesz, és sorsában híven tükröződik a történelem pillanatnyi szeszélyeit kiismerni próbáló, az egyéni boldogulást kétségbeesetten kereső kisember tragikomédiája.A Könyv Magyarul!


Letöltések A smaragdvihar ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A smaragdvihar ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  366
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789636434793
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235729 / 1090454
  Fordító:


  TAGS:
  Online A smaragdvihar ebook, könyvet A smaragdvihar FB2, Download A smaragdvihar PDF , Download A smaragdvihar MOBI, Online A smaragdvihar könyvet, ingyenes letöltések A smaragdvihar IPhone, Online könyvet A smaragdvihar PDF, ingyenes A smaragdvihar DJVU, ingyenes letöltések A smaragdvihar TXT, letöltések A smaragdvihar RTF, Online A smaragdvihar FB2 , e-könyvet A smaragdvihar letöltések TXT, ingyenes A smaragdvihar letöltések könyvet, e-könyvet A smaragdvihar download MOBI, letöltések A smaragdvihar IPad, olvas A smaragdvihar MOBI, olvas A smaragdvihar DOC, ingyenes A smaragdvihar AWZ, Download e-könyvet A smaragdvihar iPad , ingyenes A smaragdvihar DJVU, Download A smaragdvihar e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A smaragdvihar DVD, olvas A smaragdvihar TXT, Book A smaragdvihar letöltések DJVU, A smaragdvihar letöltések könyvet ingyenes, A smaragdvihar letöltések könyvet pdf ingyenes, A smaragdvihar pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A smaragdvihar pdf ingyenes, A smaragdvihar letöltések könyvet epub ingyenes, A smaragdvihar ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply