A születés újjászületése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

Farkas Éva - A születés újjászületése

Tíz évvel ezelőtt megnyílt a szülőszoba, általánossá vált a gyermek világrajövetelénél a család, elsősorban a papák jelenléte. De szimbolikusan is kitárultak az ajtók: egy újfajta szemlélet honosodott meg, a régi, évtizedes rutin mellett egyre inkább teret kaptak (kapnak) a Leboyer megálmodta gyengéd születés velejárói: a szülő nőhöz való alkalmazkodás, a bensőséges intimitás, s egyre konfortosabb a kórházi környezet is – már-már az otthont idézi. Kulcsszó a természetesség. Azonban sok kismama számára még korántsem természetes, hogy gondolkodjon afelől: milyen körülmények között akarja világra hozni gyermekét. Nem könnyű eligazodni a felkínált lehetőségek között.
A riportok segítséget kívánnak nyújtani az eligazodáshoz. Megszólalnak bennük szülészorvosok, bábák, mamák, papák. Pszichológus szakértők rávilágítanak arra, hogy miért meghatározó a korai baba-mama kapcsolat. Dr. Ranschburg Jenő pedig így tesz pontot a könyv végére: "Nem igaz az, amit nagyon sokáig hittünk, hogy egy életre determináló az ember sorsa. De hogy a korai időszak átkozottul fontos, és az ember esélyei megnőnek egy jól sikerült első három-négy évvel, az egész biztos.A Könyv Magyarul!


Letöltések A születés újjászületése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A születés újjászületése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 19 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  172
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9639164267
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1999
  Árukód:


  TAGS:
  Online A születés újjászületése ebook, könyvet A születés újjászületése FB2, Download A születés újjászületése PDF , Download A születés újjászületése MOBI, Online A születés újjászületése könyvet, ingyenes letöltések A születés újjászületése IPhone, Online könyvet A születés újjászületése PDF, ingyenes A születés újjászületése DJVU, ingyenes letöltések A születés újjászületése TXT, letöltések A születés újjászületése RTF, Online A születés újjászületése FB2 , e-könyvet A születés újjászületése letöltések TXT, ingyenes A születés újjászületése letöltések könyvet, e-könyvet A születés újjászületése download MOBI, letöltések A születés újjászületése IPad, olvas A születés újjászületése MOBI, olvas A születés újjászületése DOC, ingyenes A születés újjászületése AWZ, Download e-könyvet A születés újjászületése iPad , ingyenes A születés újjászületése DJVU, Download A születés újjászületése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A születés újjászületése DVD, olvas A születés újjászületése TXT, Book A születés újjászületése letöltések DJVU, A születés újjászületése letöltések könyvet ingyenes, A születés újjászületése letöltések könyvet pdf ingyenes, A születés újjászületése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A születés újjászületése pdf ingyenes, A születés újjászületése letöltések könyvet epub ingyenes, A születés újjászületése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply