Ballagó idő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

Fekete István - Ballagó idő

Közel jött hozzám a város, szinte rám telepedett erőszakos nagyságával, színével, szagával, kissé idegenes nyelvével is, de a szülőfalumat el nem nyomhatta, meg nem sérthette, még csak nem is homályosíthatta el sem akkor, sem később, és azóta sem soha. Tudom, hogy Gölle azóta megváltozott formájában, szokásaiban és bizonyára nyelvében is, de az a falum, amelyben én születtem, a nagy béke zsúpos házainak sora, az emberek szíve, a Kácsalja és a Cönde, a templom és a temető meg nem változhattak soha, mert emlékeim lelkében őrzöm őket, s ez a lélek örökkévaló.

Fekete István röviddel a halála előtt fejezte be megindító önéletrajzi regényét, amely Somogy megyében eltöltött gyermek- és ifjúkorát eleveníti fel. Az egymást követő, hol derűs, hol borongós emlékek segítségével a szerző elvezeti az olvasót különös hangulatokkal teli írói világába, beavat megérzéseibe, legbensőbb titkaiba. A regény egyúttal fénykép mindazokról, akik a gyermek Fekete István személyiségét, világképét formálták.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ballagó idő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ballagó idő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  474
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  504 gr
  ISBN:
  9789631187373
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2209623 / 1065766
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ballagó idő ebook, könyvet Ballagó idő FB2, Download Ballagó idő PDF , Download Ballagó idő MOBI, Online Ballagó idő könyvet, ingyenes letöltések Ballagó idő IPhone, Online könyvet Ballagó idő PDF, ingyenes Ballagó idő DJVU, ingyenes letöltések Ballagó idő TXT, letöltések Ballagó idő RTF, Online Ballagó idő FB2 , e-könyvet Ballagó idő letöltések TXT, ingyenes Ballagó idő letöltések könyvet, e-könyvet Ballagó idő download MOBI, letöltések Ballagó idő IPad, olvas Ballagó idő MOBI, olvas Ballagó idő DOC, ingyenes Ballagó idő AWZ, Download e-könyvet Ballagó idő iPad , ingyenes Ballagó idő DJVU, Download Ballagó idő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ballagó idő DVD, olvas Ballagó idő TXT, Book Ballagó idő letöltések DJVU, Ballagó idő letöltések könyvet ingyenes, Ballagó idő letöltések könyvet pdf ingyenes, Ballagó idő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ballagó idő pdf ingyenes, Ballagó idő letöltések könyvet epub ingyenes, Ballagó idő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply