Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

M. C. Beaton - Hamish Macbeth és a kannibál homárok

Hamish Macbeth, a langaléta őrmester újra színre lép. Legnagyobb sajnálatára ezúttal nem szeretett Lochdubh-jában és viszonzatlanul imádott Priscillája közelében, hanem egy másik skót kisvárosban, Cnothanban, ahová az ottani rendőr helyettesítésére hívja a kötelesség. Az új hely nem lopja be magát a szívébe itt nem kedvelik az idegeneket. Az angolokat aztán végképp nem. Ezért is lesz közellenség Mr. Mainwaring, aki nemrégiben érkezett Cnothanba, és rövid idő alatt számos ellenséget szerzett magának. Így aztán nem csoda, hogy amikor egy homárokkal teli medencében egy csontig lecsupaszított holttestet találnak, az áldozatban mindenki Mainwaringet véli felfedezni. Valóban ő-e a felismerhetetlen hulla? De ki a sok ellensége közül az elkövető? A homártenyésztő Jamie Ross vagy az alkoholista Sandy Carmichael? Jenny Lovelace, a festőnő? Mi a helyzet a lelkésszel és a feleségével? Mindenkinek oka volt gyűlölni az említett urat. Közben színre lép Blair főfelügyelő, aki sosem volt híres sem az eszéről, sem arról, hogy kedvelné Hamisht. Közben két újabb haláleset is történik, és az őrmesternek mintegy titokban kell nyomoznia ezúttal is sikerrel. A bugyutának kinéző, ámde zseniális Hamish Macbeth újra lerántja a leplet minden titokról.

Az Agatha Raisin-könyvek népszerű írónőjének Hamish Macbeth-sorozata olyannyira sikeres, hogy turisták özönlenek Észak-Skóciába, ahogyan régen Sherlock Holmes szülővárosába. Eddig 28 kötet jelent meg, és a regényekből a BBC televíziós sorozatot készített, amelyben Robert Carlyle személyesítette meg Hamisht.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.6 x 20.2 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  284
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9789633830918
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:


  TAGS:
  Online Hamish Macbeth és a kannibál homárok ebook, könyvet Hamish Macbeth és a kannibál homárok FB2, Download Hamish Macbeth és a kannibál homárok PDF , Download Hamish Macbeth és a kannibál homárok MOBI, Online Hamish Macbeth és a kannibál homárok könyvet, ingyenes letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok IPhone, Online könyvet Hamish Macbeth és a kannibál homárok PDF, ingyenes Hamish Macbeth és a kannibál homárok DJVU, ingyenes letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok TXT, letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok RTF, Online Hamish Macbeth és a kannibál homárok FB2 , e-könyvet Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltések TXT, ingyenes Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltések könyvet, e-könyvet Hamish Macbeth és a kannibál homárok download MOBI, letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok IPad, olvas Hamish Macbeth és a kannibál homárok MOBI, olvas Hamish Macbeth és a kannibál homárok DOC, ingyenes Hamish Macbeth és a kannibál homárok AWZ, Download e-könyvet Hamish Macbeth és a kannibál homárok iPad , ingyenes Hamish Macbeth és a kannibál homárok DJVU, Download Hamish Macbeth és a kannibál homárok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hamish Macbeth és a kannibál homárok DVD, olvas Hamish Macbeth és a kannibál homárok TXT, Book Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltések DJVU, Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltések könyvet ingyenes, Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltések könyvet pdf ingyenes, Hamish Macbeth és a kannibál homárok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hamish Macbeth és a kannibál homárok pdf ingyenes, Hamish Macbeth és a kannibál homárok letöltések könyvet epub ingyenes, Hamish Macbeth és a kannibál homárok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply