Két apa között letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

Mihályi Gábor - Két apa között

"Mi, akik őszintén hittünk a földi paradicsom, az új Éden kialakításának a lehetőségében, nehezen, szomorúan vettük tudomásul, hogy az élet, a társadalmak, az emberek nem úgy működnek, ahogy mi képzeltük, szerettük volna. A világ, a társadalom ellentmondásait nem lehel kitörülni, felszámolni. Maradnak a szegények és a gazdagok, a hatalmasok és a hatalomtalanok. Elűzzük az egyik zsarnokságot, és jön a másik. (…) Az olvasó nem történelemkönyvet, nem is politológiai esszékötetei tart a kezében. Az előbb elmondottak azt a történelmi hátteret vázolják fel, amelyben apáink és a magam nemzedékének boldogulnia kellett — már amennyire tudtunk. Három ember, két apám: Mihályi Ödön, a fiatalon meghalt költő, második apám, a politikus-történész, Horváth Zoltán és a magam sorsán keresztül beszélem el, mit is jelentett a nehéz 20. században élni, átvészelni a történelmi kataklizmákat úgy, hogy a baloldal tragédiái ellenére is megőrizzük hitünket a haladás némi módosítással igaznak tartott eszméiben: az emberek testvériségében, a gondolkodás, a szólás, az alkotás szabadságában, a növekvő jólétet biztosító szociális igazságban." — írja a szerző bevezetőjében. Mihályi Gábor személyes sorsán keresztül idézi föl a huszadik századi magyar baloldal történetét — különös tekintettel a két apára, Mihályi Ödön költőre, valamint nevelőapjára, Horváth Zoltánra, a magyar szociáldemokrácia meghatározó alakjára. Úgy állít emléket e két kiváló férfiúnak, hogy közben megelevenedik a korszak is, amelyben és ahogyan élniük adatott.A Könyv Magyarul!


Letöltések Két apa között ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Két apa között ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  378
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  750 gr
  ISBN:
  9788081016240
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2229565 / 1084095  TAGS:
  Online Két apa között ebook, könyvet Két apa között FB2, Download Két apa között PDF , Download Két apa között MOBI, Online Két apa között könyvet, ingyenes letöltések Két apa között IPhone, Online könyvet Két apa között PDF, ingyenes Két apa között DJVU, ingyenes letöltések Két apa között TXT, letöltések Két apa között RTF, Online Két apa között FB2 , e-könyvet Két apa között letöltések TXT, ingyenes Két apa között letöltések könyvet, e-könyvet Két apa között download MOBI, letöltések Két apa között IPad, olvas Két apa között MOBI, olvas Két apa között DOC, ingyenes Két apa között AWZ, Download e-könyvet Két apa között iPad , ingyenes Két apa között DJVU, Download Két apa között e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Két apa között DVD, olvas Két apa között TXT, Book Két apa között letöltések DJVU, Két apa között letöltések könyvet ingyenes, Két apa között letöltések könyvet pdf ingyenes, Két apa között pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Két apa között pdf ingyenes, Két apa között letöltések könyvet epub ingyenes, Két apa között ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply