Mutatványszám letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle

Posted by

Umberto Eco - Mutatványszám

hátul mindig ott sunyít valaki

A kilencvenes években egy új politikai revolverújság próbaszámának szerkesztője megdöbbentő információ birtokába jut, mely nem csupán a kor titkosszolgálati botrányait és terrorcselekményeit értelmezné újra, hanem a háború óta eltelt évtizedek egész történelméhez is sajátos kulcsot adna; ráadásul egy és ugyanazon történet részesévé tenné a CIA-t, a régi és új fasisztákat és a Vatikánt, a szabadkőműveseket és a Vörös Brigádokat, sőt még az erdőrendészetet is. A sztori kiindulópontja, központi motívuma pedig egyetlen kérdés: lehet-e, hogy annak idején, 1945. április 28-án nem a kivégzett Mussolini hulláját tették közszemlére a milánói Loreto téren?
Hihető állítás-e ez vagy paranoia? És ha az, akkor vajon nyugodtan alhat-e a hírhozó? Mindennek a tetejébe pedig: sikerül-e annak, aki mindezt felidézi az elbeszélőnek tehát , kereket oldania (kik elől is?), miután?
Történelmet krimivel, hideglelős izgalmakat bővérű humorral elegyítő, hamisítatlan Eco-könyv a mester immár sajnos legutolsó hetedik regénye is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mutatványszám ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mutatványszám ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  210
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789634053637
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679440 / 1155852
  Fordító:


  TAGS:
  Online Mutatványszám ebook, könyvet Mutatványszám FB2, Download Mutatványszám PDF , Download Mutatványszám MOBI, Online Mutatványszám könyvet, ingyenes letöltések Mutatványszám IPhone, Online könyvet Mutatványszám PDF, ingyenes Mutatványszám DJVU, ingyenes letöltések Mutatványszám TXT, letöltések Mutatványszám RTF, Online Mutatványszám FB2 , e-könyvet Mutatványszám letöltések TXT, ingyenes Mutatványszám letöltések könyvet, e-könyvet Mutatványszám download MOBI, letöltések Mutatványszám IPad, olvas Mutatványszám MOBI, olvas Mutatványszám DOC, ingyenes Mutatványszám AWZ, Download e-könyvet Mutatványszám iPad , ingyenes Mutatványszám DJVU, Download Mutatványszám e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mutatványszám DVD, olvas Mutatványszám TXT, Book Mutatványszám letöltések DJVU, Mutatványszám letöltések könyvet ingyenes, Mutatványszám letöltések könyvet pdf ingyenes, Mutatványszám pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mutatványszám pdf ingyenes, Mutatványszám letöltések könyvet epub ingyenes, Mutatványszám ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply